Kdo smo

Kdo smo

Podjetje ARTICOM, d.o.o (communicatio artificialis) je bilo ustanovljeno leta 2001 z namenom, da načrtuje in izvaja kompleksne rešitve na področju sistemske multimedija in vizualnih komunikacij.

Podjetje ARTICOM, d.o.o. je zasnovalo blagovno znamko VINTEGRAS že od samega začetka (2001) kot sodobno platformo za INFOTISMENT področje (Information, Advertising, Entertainment).

Kvaliteto in prepoznavnost rešitev zagotavlja interdisciplinaren pristop, v katerem pri izdelavi projektov sodeluje tim strokovnjakov z različnih področij: sistemski načrtovalci, scenaristi, znanstveniki s posameznih področij, programerji, sistemski administratorji, oblikovalci, ilustratorji, animatorji, izdelovalci art in matematišnih modelov.

Naš pristop

ARTICOM smo tim kreativnih in tehnološko visoko izobraženih ljudi. Ustvarjamo z navdihom, goreče, igrivo, z željo po popolnosti.

"Core business" izvajamo na področju INFOTISMENT (Information, Advertising, Entertainment) aplikacij: tematski parki, hibridne digital signage rešitve, lokalne borze jedi in pijač, multimedijski kioski, mobilne in internetne aplikacije (SPA, portali, servisi).

Projekte jemljemo kot izziv, peljemo jih od zasnove do končne rešitve.

Edina omejitev so vaše ali naše ideje. In te meje iz dneva v dan premikamo!

Pri oblikovanju sledimo enostavnosti. Prizadevamo si snovati intuitivno razumljive uporabniške vmesnike! Uporabnikom prisluhnemo. Zato nenehno razvijamo nove funkcionalnosti. Skratka, resnično sledimo paradigmi "od uporabnikov za uporabnike".

Značilnost našega programiranja je robustnost kode. Ta je uporabnikom prijazna in tako upoštevamo tudi nevednost uporabnikov. Ne moremo zahtevati od njih, da končajo zahtevni IT tečaj, da bi lahko uporabljali naše aplikacije!

Večdesetletne izkušnje v sinergiji z mladimi talentiranimi strokovnjaki zagotavljajo prepoznavno kvaliteto ARTICOMOVIH multimedijskih rešitev!

Strokovna podpora je zadeva spoštovanja svojih uporabnikov. Požrtvovalnost je nedvomno beseda, ki opisuje naše prizadevanje, da se stranke lahko zanesejo na našo pomoč.

Kaj počnemo?

Vintegras

Vintegras je inovativna SaaS platforma za najem storitev digitalnega sporočanja na LCD in e-papir zaslonih. Omogoča izvajanje medijskega planiranja, nadzor in upravljanje naprav, izdelavo poročil, izvajanja večnivojske uredniške politike. Z Vintergrasom lahko ustvarjate lastne digitalne medije. Primeran je tudi za izvajanje IoT (Internet of Things) projektov.

Distribucija prehranskih dopolnil Molin

Articom je lastnik blagovne znamk Molin. Inovativna prehranska dopolnila pozitivnnih vibracij Molin lahko nabavite v spletni trgovini Molin shop. V vsakem izdelku je določen mineral ali nekovina, ki ima potrjene pozitivne fiziološke učinke na človeško telo. Tehnologija vtiskovanja biosignalov izbranih snovi je razvita na inštitutu Bion v Ljubljani.

Mobilne in Tablične aplikacije

Namenjene Vintegras SaaS platformi v oblaku.

Trženje medija zaSlon v Ljubljani (LPP)

Medij zaSlon je sodobni digitalni medij na poti. Dosega občinstvo izven doma (na poti na delo, zabavo, po opravkih, nakupovanju). Mesečno nagovori povprečno 6.000.000 potnikov. Omogoča dinamično oglaševanje.

Doživljajski parki

Načrtujemo doživljajske parke s poudarkom na sinergiji izobraževanja in zabave.

Storitve

Vzdržujemo spletne portale, ponujamo vodenje zahtevnih multimedijskih projektov (outsourcing).

© 2018 ARTICOM, d.o.o.. Vse pravice pridržane.

Navigacija