Slovar uporabljenih izrazov

Slovar

Akronim za Artificial Interactive Communications ali Augmented Reality Interactive Communications.
Ruski osemdelni spominek. Znotraj večje se skriva manjša figurica. Ponazarja paradigmo VINTEGRASA, da se lahko kompletna funkcionalnost dobi v le enem izdelku
Digital Signage aplikacija, ki poleg predvajanja multimedijskih vsebin zagotavlja monitoring periferne opreme v realnem času. Primer: prikazovanje trenutnih tečajnih list na zaslonih, prikaz podatkov na vzpenjači (čas prihoda, število potnikov ipd.).
Akronim za integralne aplikacije tipa Information, Advertising, Entertainment.
Akronim za integralne aplikacije tipa Information, Advertising, Entertainmen
Nabor programskih produktov in vmesnikov VINTEGRAS, ter IT open source infrastrukture, ki tvorijo platforme različnih zmogljivosti za INFOTISMENT aplikacije.
Samostojna VINTEGRAS blagajna. Komunicira z Lizet strežnikom. Podpira borzo jedi in pijač.
Samostojni VINTEGRAS programski klient v INFOTISEMENT aplikaciji. Ne potrebuje VINTEGRAS strežniškega modula za svoje delovanje. Poleg funkcionalnosti Mikie klienta, omogoča uporabnikom servis za objavo selfijev in komentarjev, administratorjem servis za izbiro načina delovanja: TV vsebine, oglaševanje, borza jedi in pijač, zabava. Instaliran na NETTOP računalniku izvaja funkcionalnost multimedijskega predvajalnika.
Mobilna aplikacija, ki omogoča uporabnikom interaktivnost, administratorjem nastavitve strežnika VINTEGRAS in aktiviranje posameznega načina delovanja Kiki klienta (borza, TV, zabava...).
Razpored polj na zaslonu na katerih se prikazujejo INFOTISEMENT vsebine.
Serverski modul VINTEGRASA za upravljanje z vsebinami (content management), nadzor multimedijskih predvajalnikov preko nadzornega panela, določanje urnikov, izvajanje avtomatizacije procesov.
Osnovni VINTEGRAS programski klient v INFOTISEMENT aplikaciji. Nujno potrebuje Lizet strežnik za svoje delovanje. Instaliran na NETTOP računalniku izvaja funkcionalnost multimedijskega predvajalnika.
Samostojni VINTEGRAS programski klient v INFOTISEMENT aplikaciji. Ne potrebuje VINTEGRAS strežniškega modula za svoje delovanje. Omogoča uporabo mobilne naprave za administriranje aplikacije. Instaliran na NETOP računalniku izvaja funkcionalnost multimedijskega predvajalnika.
Miniaturni ali mini PC (http://en.wikipedia.org/wiki/Nettop).
Vzorec delovanja.
Akronim za Return on Investment. Return on investment, or ROI, is the most common profitability ratio.
Skupina produktov, ki so povezani v lokalno ali globalno računalniško INFOTISEMENT omrežje in zagotavljajo specificirano funkcionalnost.
Akronim za Single Page Application.
Akronim za Temporary Social Network.
Akronim za Visual Interactive Integral System. Je sistem produktov za zagotavljanje INFOTISEMENT funkcionalnosti.
Lizet strežnik, VINTEGRAS vmesniki in IT infrastruktura (WEB strežnik, aplikacijski strežnik, MySQL baza,...) za zagotavljanje INFOTISEMENT storitve.
Programski vmesniki za gradnike VINTEGRAS platforme, kot so CMS, media server, multimedijska baza podatkov ipd., ki zagotavljajo učinkovitost delovanja.
Akronim za Virtual Private Network.

Navigacija

Družabna omrežja