ARTICOM seznam storitev

Storitve

Vintegras je inovativna SaaS platforma za najem storitev digitalnega sporočanja na LCD in e-papir zaslonih. Omogoča izvajanje medijskega planiranja, nadzor in upravljanje naprav, izdelavo poročil, izvajanja večnivojske uredniške politike. Z Vintergrasom lahko ustvarjate lastne digitalne medije. Primeran je tudi za izvajanje IoT (Internet of Things) projektov.
-
Articom je lastnik blagovne znamk Molin. Inovativna prehranska dopolnila pozitivnnih vibracij Molin lahko nabavite v spletni trgovini Molin shop. Tehnologija vtiskovanja biosignalov izbranih snovi je razvita na inštitutu Bion v Ljubljani.
Medij zaSlon je sodobni digitalni medij na poti. Dosega občinstvo izven doma (na poti na delo, zabavo, po opravkih, nakupovanju). Mesečno nagovori povprečno 6.000.000 potnikov. Omogoča dinamično oglaševanje.
Pišemo scenarije za igrice. Ponujamo tudi vodenje tovrstnih projektov (outsourcing). Producirali smo 3D igro za igralniško okolje CARPE EQUUM za podjetje Elektronček d.d. Sodelovali smo pri pisanju scenarijev za 3D stereoskopske vsebine za fazi 2 in 3 na projektu Vulkanija.
Tematski parki so kompleksni projekti, ki zahtevajo interdisciplinarna znanja za: avtomatizacijo procesov, izbiro ustrezne tehnologije za 7D kino dvorane, produkcijo 2D/3D računalniških iger, postavitev multimedijske IT platforme, produkcijo 3D stereoskopskih vsebin, postavitev hologramov, dvigal, hidravličnih platform. Izvajamo načrtovanje idejnih rešitev vključno z izbiro tehnologije. Ponujamo tudi operativno vodenje tovrstnih projektov.

Navigacija